Gde za doček Nove godine

Gde za doček Nove godine je pitanje koje često postavljamo sebi i drugima kada je bliži 31. decembar. Ponuda je mnogo ali je važno odabrati onu pravu koja će vam po svemu odgovarati.

GDE ZA DOCEK NOVE GODINE 2021

Predstavljamo vam najlepše i najbolje lokale u Beogradu koji će vas oduševiti enterijerom, organizacijom i pristupačnom ponudom. Svaki je lep na svoj način i nudi svoju jedinstvenu ponudu.

PERLA EVENT HALL

Perla event hall je jedan od najlepših prostora koji se nalazi u ponudi za Novu godinu. Pre svega će vas oduševiti enterijer i prijatna atmsofera. Moderno opremljeno mesto je savršeno za novogodišnju noć za vas i vaše prijatelje. Svake godine organizuje se doček Nove godine koji već nekoliko godina postaje sve traženije mesto. Ovo je jedan od pravih elegantnih dočeka sa određenom dozom glamura. Perla event hall poseduje dve sale, restoransku i svečanu salu i u obe sale organizuje se doček Nove godine. Restoranski deo je ukoliko želite malo intimniju atmosferu a svečana je ukoliko želite pravu dinamiku tokom cele večeri. Sigurni smo da će kao i predhodne godine biti jedan od najboljih proslava Nove godine.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Garden Hill

GARDEN HILL

Grden Hill je jedan od najluksuznijih prostrora u Beogradu koji organizuje proslavu Nove godine. Ukoliko ste ljubitelj komfora onda je ovo pravo mesto za vas i vaše prijatelje. Mesto novije generacije poseduje sve što je potrebno za Novu godinu na visokom nivou. Uz najkvalitetnije ozvučenje i rasvetu imaćete utisak kao da ste u nekom svetski poznatom klubu. Predhodne godine ovde je zabeležen pravi spektakl, a ove godine očekuje se još veći. Svaki detalj u Garden Hill-u rađen je sa puno pažnje kako bi na svakoga ostavio utisak. Kao jedan od najtraženijih dočeka Nove godine, sigurni smo da će ovo biti noć za pamćenje.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Hollywood Ledine

INTER HOLLYWOOD

Inter Hollywood je restoran na Ledinama koji pleni svojom čarobnom lepotom. Prostor je idealan za pravo novogodišnje veče jer poseduje svu najkvalitetniju prateću opremu kako bi proslava bila na visokom nivou. Pored prelepo ukrašene sale nalaze se i dve fontane po sredini restorana koji daju posebnu čar svakoj proslavi. Predhodne godine organizovan je doček Nove godine na visokom nivou a sama proslava protekla je fantastično. Sigurni smo da je ovo pravo mesto za vas ukoliko volite glamur, eleganciju i nastupe naših velikih muzičkih zvezda.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Holiday Inn

HOLIDAY INN

Holiday Inn je poznati luksuzni hotel koji svake godine organizuje spektakularnu proslavu Nove godine. Sa obzirom da je u sklopu hotela i BelExpo centar, ovo će biti velika novogodišnja proslava koja će se prepričavati. Predhodne godine tražila se karta više zahvaljujući sjajnom odabiru pevača, u pitanju je bila dobro poznata Marija Šerifović koja je priredila neverovatnu noć svim prisutnima. Celokupna organizacija bila je na visokom nivou, od dekroacije, pića i hrane pa do najsitnjih detalja. Svakako, sigurni smo da ćete potpuno uživati u Novoj godini ukoliko se odlučite za ovaj dobro poznati hotel.

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment