Gde kupiti zastitne maske

Gde kupiti zastitne maske u Srbiji? Postoji nekoliko odgovora na ovo pitanje, a mi ćemo odgovoriti na njih u nastavku ovog teksta.

Od petka 17. juna u svim naseljenim mestima u Srbiji je obavezno nošenje maski i n otvorenom prostoru, kada je nemoguće održati distancu od 1,5

„Nošenje zaštitne maske obavezno je na svim javnim mestima u zatvorenom prostoru, što znači da su roditelji maloletne dece, kao i dece sa posebnim potrebama i njihovi staratelji dužni da obezbede da njihova deca nose zaštitnu masku.“ navedeno je iz Vlade.

Takođe, zastitne maske su obavezne i u gradskom prevozu. A propisane su i novčane kazne ukoliko ne poštujete mere odnosno ukoliko ne nosite masku zatvorenom prostoru ili gradskom prevozu.

Tako da ukoliko planirate da posetite neki kafić ili splav, potrebno je nositi maske.

Čuvaj sebe i ljude oko sebe, zato nosi zastitnu masku.

zastitne maske

GDE KUPITI ZASTITNE MASKE ZA LICE

Sigurno se pitate gde kupiti zastitne maske za lice, pošto su obavezne u zatvorenom prostoru? Zastitne maske možete kupiti na ovom linku ili u bližoj apoteci.

Ukoliko nemate ni jednu masku kod vas trenutno i plašite se da izađete to obližnje apoteke, ne mrdajte već pozovite 062 111 22 33 i maske vam stižu na kućnu adresu u roku od 24h na teritoriji Beograda, a u roku od 72h na teritoriji cele Srbije.

Kupite maske po promotivnim cenama dok traju zalihe! Minimalna porudžbina je jedna kutija od 50 komada, koja iznosi 1800 dinara sa PDV – om. Cena dostave nije uračunata u cenu masku, a za količine veće od 500 maski što je 10 kutija, cena isporuke je uračunata cenu za Beograd.

Jednokratne troslojne maske, sa elastičnim uzicama i podešavačem za nos na gornjoj liniji maske u potpunosti su prilagodljive fizionomiji lica.

Za više informacija o jednokratnim zastitnim maskama za lice možete pročitati ovde.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment