Gde je najbolji provod u Beogradu

Beograd je u svetu poznat kao sinonim za noćne izlaske i nezaboravan provod, vodeći se time pitate se gde je najbolji provod u Beogradu? Postoji mnoštvo odgovora, a one definitivno najbolje ćemo vam navesti u nastavku teksta.

PROVOD U BEOGRADU

Provod u Beogradu možete pronaći na svakom ćošku grada. Naravno, izbor vašeg mesta za provod zavisi od nekoliko faktora, a to mogu biti godine vašeg društva, vaša definicija dobrog provoda i koliko imate slobodnog vremena. Svakako u Beogradu postoji nekoliko mesta koje će vam odgovarati u svakom trenutku.

baraka bar

BARAKA BAR

Klub restoran Baraka iza sebe ima višegodišnju tradiciju i apsolutno predstavlja jedno od najboljih lokala sa sjajnim provodom u Beogradu. Koliko je ovo mesto popularno govori to da je potrebno i do sedam dana unapred rezervisati svoje mesto. Nalazi se preko puta Beton hale na adresi Karađorđeva 13. U Baraci nastupaju poznati bendovi naše muzičke scene kao što su Sedativ Bend, Beso de Loco, Muzička Mašina bend i mnogi drugi, koji su poznati po fantastičnoj atmosferi na svojim nastupima. Svoje mesto u klub restoran Baraka možete rezervisati pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

kafana druga kuca

KAFANA DRUGA KUCA

Kafana Druga Kuca je još jedno utočište za sve ljubitelje pravog kafanskog provoda i nalazi se u centru Beograda na adresi Nušićeva 27, Beograd. Druga Kuća je poznata po odličnim svirkama i uvek veselim gostima, a za atmosferu su zaduženi samo prepoznatljivi izvođači po vrhunskoj atmosferi. Drveni nameštaj, karirani stolnjaci, zidovi u kombinaciji cigle i drveta je samo deo onoga što ovu kafanu čini posebnom. Svoje mesto možete rezervisati pozivom na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako biste i vi bili deo fantastičnog provoda.

kafana ona moja

KAFANA ONA MOJA

Kafana Ona moja predstavlja idealno mesto za pravi boemski provod do ranih jutarnjih časova uz nezaboravnu atmosferu. Ona moja je jedna od starijih kafana u Beogradu, a njena vrata su otvorena od 2012. godine. Nalazi se u srcu Vračara, na adresi Vojvode Šupljikca 31a, i to je lokacija za najbolji provod u Beogradu. Muzika uživo koja pravi neverovatnu atmosferu zagarantovano vas diže na noge, a kvalitetna rakija koju možete probati u ovoj kafani leči i najbolnije rane. Svoje mesto u kafani Ona moja možete rezervisati pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

D.V.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment