Gde ići na Novu godinu u Beogradu

Polako nam se bliže novogodišnji praznici, a vi se pitate gde ići na Novu godinu u Beogradu? Beograd ima mnogo toga da vam ponudi tokom letnje i zimske sezone noćnog provoda ali i kada je u pitanju Nova godina Beograd.

GDE SLAVITI NOVU GODINU

Gde slaviti Novu godinu u Beogradu? Postoji mnogo načina kako proslaviti novogodišnju noć, a na vama je da odaberete koji vrstu muzike biste želeli da slušate. U ponudi možete pronaći veliki izbor dočeka na splavovima, u kafanama, klubovima, restoranima ali i u svečanim salama širom Beograda. Odaberite uz koju vrstu muzike biste želeli da se provedete u magičnoj noći sa vašom lepšom polovinom ili sa vašim društvom.

nova godina beograd splav

NOVA GODINA BEOGRAD SPLAV

Tokom letnje sezone najbolji provod možete očekivati na popularnim splavovima, a kada je u pitanju Nova godina Beograd splav će vas dočekati raširenih ruku. Gotovo svaki splav u Beogradu organizuje fantastičnu Novu godinu uz popularne izvođače naše muzičke scene.  Neki od najpopularnijih dočeka na splavovima su splav Tag, splav River, splav Kartel, splav Freestyler, ali i mnogi drugi. Očekuje vas neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri uz nezaboravnu atmosferu. Kada dođe vreme, vaše karte možete kupiti pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

nova godina restorani beograd

NOVA GODINA RESTORANI BEOGRAD

Nova godina restorani Beograd je u poslednjih par godina postao pravi trend kad je u pitanju doček magične noći. Mnogi restorani širom Beograda u svom toplom i veoma prijatnom ambijentu organizuje doček. Većina restoranskih dočeka je all inlcusive, što podrazumeva bogatu novogodišnju večeru, kao i neograničenu konzumaciju bezalkoholnih i alkoholnih pića tokom cele večeri. Restoran Zlatnik Hall, restoran Gabbiano, restoran Milošev Konak, restoran Garden Hill su samo od nekih dočeka Nove godine za koji se tražila karta više. Obezbedite vaše karte na vreme pozivom na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

nova godina kafane

NOVA GODINA KAFANE

Ako ste ljubitelj boemske atmosfere, onda je Nova godina kafane pravi izbor za vas. Očekuje vas prava kafanska atmosfera u sjajnom ambijentu sa drvenim nameštajem, kariranim stolnjacima i sjajnim izvođačima. Kafana Druga Kuća, Gradska Kafana, kafana Ona moja su samo neki odh fantastičnih dočeka Nove godine u Beogradu za koje su se tražile karte više! Dočekaće vas bogata ponuda pića koje će služiti veoma ljubazno i profesionalno osoblje. Čim dođe vreme, obezbedite vaše karte na vreme pozivom na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

nova godina svecane sale beograd

NOVA GODINA SVECANE SALE BEOGRAD

U Beogradu postoji jako veliki izbor svečanih sala za proslave i veliki broj njih organizuje Nova godina svecane sale Beograd. Ekskluzivni, glamurozni i galantni ambijenti dočekaće vas raširenih ruku u magičnoj novogodišnjoj noći. Neki od njih koji su organizovali doček i za koji se tražilo mesto više su Perla Event Hall na Tošinom bunaru, Imperium Hall na Adi Huji, event centar Satelit na Košutnjaku i mnoge druge svečane sale. Za atmosferu su zadužene samo velike zvezde naše muzičke scene koji su poznati po fantastičnim svirkama na svojim nastupima. Obezbedite vaše mesto na vreme pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Kompletnu ponudu za Nova godina Beograd možete pogledati klikom na ovaj link i pronaći doček po vašoj meri. Pozovite vaše omiljeno društvo i budite deo dočeka kakav zaslužujete.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment