Event Centar Kopernikus 610 – glamurozna Nova godina na Ušću

Event Centar Kopernikus 610 i glamurozna Nova godina na Ušću jedinstvena su prilika da prisustvujete prestižnoj svečanosti koja će se dugo pamtiti i prepričavati. Event Centar Kopernikus 610 jedinstven je zidani objekat na reci, impresivne veličine. Velike staklene površine dominiraju splavom.

Postavljene su od poda do plafona, što omogućava uživanje u nestvarnom pogledu. Sastoji se iz 2 zatvorene svečane sale, svaka veličine po 750m² površine i prelepe krovne terase površine oko 600m² do koje se dolazi panoramskim liftom.

 

SPLAV KOPERNIKUS 610 NOVA GODINA 2022

Splav Kopernikus 610 Nova godina 2022 predstavlja događaj u kome jedan od najimpresivnijih event centara, ne samo u Beogradu, već i u Evropi zasija raskošnim sjajem. Od lokacije, luksuznog i otmenog enterijera do savršene rasvete i ozvučenja, sve odiše glamurom i obećava nezaboravnu novogodišnju noć.

Dok snežne pahulje promiču, romantična lokacija splava Kopernikus 610, sa magičnim pogledom na reku i ušće, Kalemegdansku trvrđavu i obrise starog dela grada u potpunosti očarava.

 

splav kopernikus 610 nova godina

 

Moderan i sofisticiran, a istovremeno luksuzan enterijer, obasjan fantastičnim osvetljenjem i ukrašen novogodišnjom dekoracijom, oduzima dah. S obzirom da je splav Koperniikus sačinjen od čvrstih materijala i da raspolaže odličnim sistemom grejanja, u njemu je toplo čak i tokom najhladnijih dana i noći.

Ako je sudeći po prethodnim proslavama dočeka, za koje je vladalo nezapamćeno interesovanje, Splav Kopernikus 610 Nova godina postao je mesto No1 kada je u pitanju Nova godina u Beogradu.

Dovoljno je da kažemo da je za doček 2019. Tropico band napravio novogodišnji boom. Milica Todorović i Keba bukvalno su zapalili atmosferu kada smo ulazili u 2020. godinu. Tradicija vrhunskih gostovanja na splavu Kopernikus za Novu godinu se ne prekida. Za doček 2021., koji nažalost zbog pandemije nije održan, Peđa Medenica i Rada Manojlović napravili bi najbolju žurku u gradu, u to smo 100% sigurni.

 

splav kopernikus 610 nova godina

 

Uobičajeno, Nova godina na splavu Kopernikus podrazumeva all inclusive ponudu, koja uključuje kompletnu gala večeru, neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića, predviđenih raskošnom ponudom i mesto za elegantnim svečanim stolom. Bilo da ste ljubitelj slatkih ili slanih, vegetarijanskih ili gurmanskih specijaliteta, uživaćete u fantastičnim ukusima, koji su do sada pobrali najlepše pohvale zadovoljnih gostiju.

Sve potrebne informacije i rezervacije za najluđu noć i doček 2022. na splavu Kopernikus 610 dobićete ukoliko pozovete 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment