Doček Nove godine u restoranu Garden hill

Doček Nove godine u restoranu Garden hill jedan je od najpopularnijih novogodišnjih proslava u Beogradu. Ako želite da prisustvujete najekskluzivnijem dočeku Nove godine u Beogradu, Garden Hill biće pravi odabir za vas.

GARDEN HILL DOCEK NOVE GODINE

Garden Hill doček Nove godine je mesto koje će vas oboriti sa nogu svojim enterijerom. Luksuz, elegancija i glamur glavne su odlike ovog ambijenta. Svih predhodnih godina poznato je da se ovde tražila karta više, što zbog samog luksuznog enterijera, tako i zbog naših najvećih zvezda koje su za najluđu noć nastupale ovde.

Atmosfera u Gaden Hill-u za doček Nove godine je svaki put na samom vrhuncu, zbog čega je ovo mesto i postalo toliko popularno i traženo. Od samog otvaranja, Nova godina Beograd dobila je novo luksuzno mesto koje je ubrzo psotalo omiljeno mesto onima koji vole da uživaju sa stilom.

Očekuje vas besprekorna organizacija, elegantna dekoracija i fantastičan muzički odabir kojem je sigurno teško odoleti. Pored muzike, tu je i svečana večera koja će sigurno zadovoljiti svačije ukuse, kao i bogata ponuda domaćih i stranih pića koje će se točiti tokom cele večeri.

Ono što vam možemo garantovati, jeste da ćete zaista uživati u novogodišnjoj noći u restoranu Garden Hill. Sjajno raspoloženje prisutnih, odlična organizacija i kvalitetna muzika dobitna su kombinacija za savršenu Novu godinu.

Ukoliko želite da budete deo najglamuroznije novogodišnje noći, restoran Garden Hill prirediće vam nezaboravnu novogodišnju priču.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment