Doček Nove godine sa Draganom Mirković u event centru Pjević Zlatibor

Doček Nove godine sa Draganom Mirković u event centru Pjević Zlatibor biće pravo ekskluzivno veče u kojem ćete uživati sa stilom. Ikona narodne muzike, Dragana Mirković Nova godina nastup je koji će pomeriti sve granice.

Nemamo često priliku da čujemo Draganu Mirković uživo, zato je event centar Pjević Zlatibor Nova godina rešio da priušti spektakularan nastup baš u novogodišnjoj večeri. Već sada uveliko vlada veliko interesovanje za doček Nove godine na Zlatiboru, a otme svedoče karte koje su već kupljene dosta ranije.

Sve dodatne informacije u dočeku u event centru Pjević možete dobiti putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Začinite i vi doček Nove godine odlaskom na Zlatibor i nastupom legendarne Dragane Mirković čije su gotovo sve pesme večni hitovi. Event centar Pjević spremio je All inclusive ponudu počev od 100€, u zavisnosti od pozicije sedenja u restoranu.

Očekuju vas pažljivo odabrana jela čiji su ukusi magični, kao i neograničena konzumacija domaćih pića tokom cele večeri. Biće ovo definitivno Nova godina za pamćenje, posebno zbog odličnog muzičkog odabira ali i neodoljivog ambijenta luksuznog event centra Pjević.

Obezbedite sebi kartu za najekskluzivniji doček Nove godine na Zlatiboru pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).