Doček Nove godine na splavu Konzulat Waterfront

Docek Nove godine na splavu Konzulat Waterfront predhodne godine protekao je savršeno I moramo priznati na veoma zavidnom nivou. Konzulat Waterfront priredio je svim gostima nezaboravno veče prepuno pozitivne energije koja se mogla svuda osetiti. Kao jedan od najmodernijih splavova na reci sigurni smo da je ovo bio provod za pamćenje I da su se organizatori zaista potrudili da udovolje svakom gostu.

Splav Konzulat Waterfront

DOCEK NOVE GODINE NA SPLAVU KONZULAT WATERFRONT 2021

Lukijan Ivanović priredio je pravi muzički spektakl za doček Nove godine na splavu Konzulat Waterfront I svojim nastupom održao sve goste na nogama tokom cele večeri. Kao jedan od pevača koji je poznat po energičnom nastupu I neverovatnim vokalnim sposobnostima, sigurni smo da je atmosfera bila zadivljujuća.

Što se ponude tiče, bila je neodoljiva baš kao I muzički odabir, zato I jeste bio jedan od najtražeijih dočeka Nove godine u Beogradu. Cena je iznosila 45 evra I podtazumevala je neoganičeno piće I hranu. Dodatno se plaćala rezervacija u zavisnosti odp ozicije sedenja. Prema ovim informacijama, može se reći da je ponuda bila neodoljiva i veoma pristupačna imajući u vidu da je ovo jedan od najluksuznijih splavova.

Pripremite se za novogodišnje veče na vreme, pratite naš sajt I među prvima saznajte jedinstvenu ponudu popularnog splava Konzulat Waterfront.

Rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.