Departman – mesto za sve koji vole kvalitetan ručak

Restoran Departman nalazi se u centru Beograda, na Savskom trgu na adresi Karađorđeva 75, Beograd. Vrata ovog restorana, kao i kuhinja otvorena su non stop za svoje posetioce, tako da u bilo koje doba dana ili noći možete doći i uživati u sjajnim kuhinjskim specijalitetima. Ambijent restorana koji ostavlja utisak elegancije i otmenog izgleda, u kombinaciji sa vrhunskim gastronomskim užitkom i sjajnom uslugom idealan je kao mesto za ručak ili večeru sa vašom voljenom osobom ili prijateljima. Detalji našeg enterijera skockani su tako da doprinosu bezuslovnom ugođaju gostiju.

restoran departman

Ono što se posebno ističe iz bogate ponude hrane je cepana butkica u lepinji sa kajmakom, biftek koji se sprema na poseban način od strane šefa kuhinje, hrskava pileća krilca u sosu i još mnogo toga. Za šta god da se odlučite, nećete pogrešiti.

U letnjim danima, možete uživati u prelepoj bašti koja je sačinjena sa posebnim duhom, kako bi vam pružilo neverovatan osećaj, kao da niste u centru grada. Svoje mesto možete rezervisati pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) i okusiti specijalitete ovog restorana.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment