Jedan od najuspešnijih i najistaknutijih u svojoj zemlji, izraelski  veliki umetnik Chicolo svojim osećajem za muziku i odličnim trakama sasvim sigurno osvojio je ljude širom sveta i tako postao jedan od najtraženijih DJ-eva naše današnjice. Karijera duga skoro dve decenije, ovaj kralj progressive house muzike svoju karijeru započinje 2000. godine zahvaljujući inostranim gostovanjima i producentskim ostvarenjima za izdavačke kuće poput Tommy Boy i Kta.

Ko je Chicola?

Jedan od najuspešnijih i najistaknutijih u svojoj zemlji, izraelski  veliki umetnik

Početkom 2015. Godine Chicolo nastavlja svoj put ka vrhu underground scene i postaje sve popularniji. EP-jeve koje je izdao za Sudbeat i Plattenbank podržali su velika imena, a neki od njih su:  John Digweed, Dunfire, Tenaglia..

2016. godine zbog neverovatno mnogo rasprodatih nastupa po Amsterdamu, Berlinu, Londonu, Argentini, Indiji on  postaje jedan od glavnih Dj-eva kada je underground scena u pitanju. To je period kada je njegova traka “Childhood” dospela na prvo mesto na listi dobro poznatog Beatport-a.

Jedan od najuspešnijih i upečatljivijih nastupa bio je na Amsterdam Dance Event-u , kao i nastup sa Guy J-em u Londonu.

Setovi koji su se vrteli u radio emisiji velikog Laurent Garnier-a i produkcijskom karijerom koja je počela sa Dj Vic-om doveli su ga do uspešnih izdanja na svetski poznatim label-ovima.

2018 godine nastupao je na Tomorowland-u i to je za njega jedan od najuspešnijihnastupa koje je imao.

Traka koja je po njemu obeležila 2018. Godinu naziva se “Mandragora”.

Njegova ljubav i strast prema underground zvuku zasigurno ga doveli do velikog uspeha poslednjih godina,i bez sumnje se tvojim naporom i trudom penje ka vrhu i dostiže nove visine kada je u pitanju elektronska scena.

SET   https://www.youtube.com/watch?v=ZPglmXBAV6E

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment